Dagens lunch Catering Hitta hit
Vid Vejdes Plats intill universitet på Teleborg finns vi på Restaurang Rasken. Här serverar vi en välsmakande buffé med fokus på det gröna. Kombinera ihop din lunch av olika varma växtbaserade rätter, ett fisk- eller köttalternativ samt grönsaker från vårt salladsbord. Till det serverar vi hembakt bröd, kaffe och kaka.
Hjärtligt välkomna från klockan 12.00!
Lunchbuffé inklusive kaffe och kaka - 130 kr/120 kr med kundkort serveras mellan 11.30-14.00
Pensionärslunch 99 kr, serveras kl 12.45-14.00
Svamprisotto serveras med jordärtskockschips & rostad tomatvinägrett
Porterstek serveras med rostad potatis, gräddsås, brytbönor & svartvinbärsgelé
Rödbetsbiff serveras med rostad potatis, getostkräm & honungsrostad broccoli
Boeuf bourguignon på högrev & rökt sidfläsk serveras med tryffeldoftande potatispuré & syrade morötter
Canneloni fylld med spenat & ricotta serveras med citrondressad zucchinisallad
Helstekt kotlettrad serveras med potatisgratäng, pepparsås & haricots vertes
Kristi Himmelsfärd- Vi håller stängt
Klämfredag- Vi håller stängt
Vid funderingar kring allergener eller innehåll i maten fråga vår personal.
Chili sin carne serveras med basmatiris & korianderkräm
Brödbakad sejfilé serveras med potatispuré, skirat smör samt äppel & kålsallad
Bön & jalapenofritters serveras med citronkräm & vitlöksris
Örtrostad kycklinglårfilé serveras med råstekt potatis & tzatziki
Sliders med BBQ-marinerad pulled vego serveras med creamed corn, syrad rödkål & jasminris
BBQ-marinerade revben serveras med klyftpotatis, rostad majs, picklad rödlök, coleslaw & chipotlemajonnäs
Broccolibiff med rostad vitlöksaioli, grönkålssallad & rostad potatis
Raggmunk serveras med stekt fläsk & rårörda lingon
Morot & halloumibiffar serveras med ruccolacréme, matvetesallad & haricots vertes
Fläskfilé serveras med krossad potatis med parmesan, vitlök & örter, pepparsås & haricots vertes
Fredagsdessert: Vaniljpannacotta toppad med rårörda bär och chokladströ
Vegetarisk kålpudding på sojafärs serveras med kokt potatis, lingonsylt och gräddsås
Baconlindad kycklingfilé serveras med rostad kulpotatis, rosépepparsås & broccoli
Blomkålsbiff serveras med rostade rotsaker & ruccolakräm
Stekt strömmingflundra serveras med potatispuré, skriat smör och rårörda lingon
Bönbiff serveras med avokadomajonnäs, pico de gallo & couscoussallad
Schnitzel på fläsk från Dalsjöfors serveras med citron & kaprissmör, stekt potatis & rödvinssås
Vegetarisk smördegsrulle fylld med sojafärs & grönsaker serveras med tomatsalsa & vitlökskräm
Grekiska fetaostbiffar med oliver och fetaost serveras med råstekt potatis och tzatziki
Sparrisrisotto serveras citronrostad zucchini, morotschips & grana padano
Pulled pork på karré från Dalsjöfors i pitabröd serveras med rostad klyftpotatis, syrad kål & harissamajonnäs
Chokladmousse toppad med kokos och bär
Hos oss kan du förutom äta din lunch och boka lokalen för konferens, möte eller en uppdukad lunch i vår trevliga miljö om att bli serverad både lyxig fika som välsmakande lunch. Ett både smidigt och bekvämt sätt att konferera och mötas i olika sammanhang.
Måndag-Fredag 11.30-14.00
Josefin Lindroth, Enhetschef
Telefon: 073-303 55 51
E-post: josefin.lindroth@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.