Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi har sommarstängt och öppnar åter den 7 augusti.
Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!
Chilirostad zucchini och pak choi serveras med tomat och bönragu samt nudlar
Rimmad oxbring serveras med rostade rotfrukter, pepparrotssky samt persilja
Kålpudding på sojafärs serveras med koktpotatis, rårörda lingon samt gräddsås
Fiskgryta med panängcurrry, citrongräs och lime serveras med ångat ris samt sesamarinerade böngroddar
Rödbetsgratäng med solrosfrön, vitost, soltorkade tomater samt spenat
Biff á la Lindström med rödbetor och kapris serveras med stek potatis, persiljesmör samt löksky
Stängt Trevlig Kristi himmelsfärd
Stängt
Med reservation för ändring.
Blomkål i gul curry sås med kikärter serveras med matvete och yoghurtsås
Kycklinglår serveras med sötsur dillsås ångade morötter samt koktpotatis
Cannelloni med ricotta och spenat serveras med tomatsallad med basilika
Fisk Bordelaise serveras med dillsås, citron, gröna ärtor samt kokt potatis
Zucchinibiffar med parmesan och citron serveras med klyftpotatis samt örtdressing
Pasta Carbonara med bacon, grädde, gröna ärter, parmesan och svartpeppar serveras med spagetti
Äppelcider brässerad savojkål med dragon och vita böner serveras med kokt potatis
Persiljejärpar med gräddsås, svartvinbärsgelé samt pressgurka serveras med koktpotatis
Enchiladas med sojafärs, spiskummin och böner serveras med picklad rödlök, majschips och gräddfil
Sticky chicken med soja, sweet chilisås och sesamolja servers med strimlad gurka och kålrabbi samt nudlar
Parmesan och örtrostad blomkål serveras med tomat och bönsallad samt couscous
Kycklinggryta med gröncurry, bambuskott, limeblad och morötter serveras med ångat ris samt asiatiskgurka
Tikka masala med aubergin, morot och kikärtor serveras med gurkraita samt ångat basmatiris
Sej med dijonsenap, vitt vin och örter serveras med ångade morötter och dillkoktpotatis
Pasta med ramslökspesto, rostad broccoli, solrosfrö, semitorkade tomater, spenat samt riven västerbottenost
Helstekt kotlettrad serveras med grekisk potatissallad samt ajvardressing
”Flygande Jakob” med halloumi, zucchinin, banan och solrosfrön serveras med bulgur
Tandoorimarinerad kycklingklubba serveras med kryddkokt ris, picklad rödlök, koriander samt mango- och limeyoghurt
Majsfritters serveras med jalapenodipp, picklad rödkål, ångat ris samt tortillabröd
Gremolata bakad kycklinglår serveras med olivrotade rotfrukter, ruccola samt gurkyoghurt
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.