Dagens lunchVår cateringHitta hit
Hos oss på Verket mat & kaffe erbjuder vi en bra start på dagen med färska frallor, juicer, smoothies och nybryggt kaffe. Till lunch dukar vi upp en vällagad buffé som du själv komponerar din tallrik ifrån. Varje dag kan du välja mellan nya växtbaserade/vegetariska rätter och kött- eller fiskrätter, hembakt bröd och smakrika röror. Maten lagar vi utifrån ett hållbart tänk, av de råvaror som är i säsong just nu. Är du sugen på något sött finns nygräddade kanelbullar och andra godsaker till kaffet.
Kl. 11 - 14
Gulärtsbiff serveras med rödkålsslaw och ugnsrostad potatis
Vitlöksspäckad fläskkarrè serveras med rotfrukter, gräddsås och kokt potatis
Indisk kikärtsgryta serveras med basmatiris och myntadipp
Wallenbergare severas med skirats smör, gröna ärtor och potatismos
Gnocchi svampsås med ruccola serveras med rostade pumpakärnor
Stekt kycklingfilè serveras med tzatziki, rödvinssky och klyftpotatis
Stängt
115 kr/105 kr med studentkort eller kundkort inkl. sallad, smör, bröd och kaffe/te
115 kr/105 kr student or customer card, incl. salad, butter, bread and coffee/tea
Med reservation för ändringar
Morotsbiff serveras med vitlöksdipp och ljummen potatissallad
Helstekt kotlettrad serveras med bearnaisesås, basilikasky och rostad potatis
Vårrullar serveras med wokade grönsaker, sweet chilisås och kokt ris
Heta nötfärsbiffar serveras med tomatsås och ugnsrostad potatis
Sojafärslasagne med grönsaker serveras med tomat- och löksallad
Chicken tikka masala serveras med basmatiris
Linsgryta med curry och kokos serveras med kokt ris
Fish N Chips serveras med tartarsås och cirtonklyfta
Black bean burger serveras med chiliaioli och bulgur
Fläskschnitzel serveras med bearnaisesås, rödvinssky och rostad potatis
115kr ordinarie pris 105kr med stammiskortet inkl. sallad, smör, bröd och kaffe/te
Växtbaserad moussaka serveras med tomat- och löksallad med örter
Ugnsgratinerad falukorv serveras med potaismos och senapscreme
Rödbetsbiff serveras med myntayoghurt och couscous
Dragonbakad kycklingfilè serveras med ratatouille och grönsaksstekt ris
Kikärtbiff serveras med kall vitlökssås och rostad potatis
Lasagne al forno serveras med tomat- och löksallad
Het chiligryta med sojafärs och tomat serveras med kokt ris
Panerad sejfilè serveras med skagenröra, citronklyfta och kokt potatis
Gulärtsbiff serveras med kall örtsås och buljongkokt couscous
Nattbakad fläskkarrè serveras med coleslaw, BBQ-sås och rostad potatis
Måndag - fredag: 8-15.30
Lunch 11.00 - 14.00
Telefon: 016 - 13 67 00
E-post: verket@nordrest.se
Marina Öhrman
Telefon: 072-209 95 40
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.